Odporúčané dávkovanie, počiatočné reakcie

Doporučené dávkování

Pro dosažení optimálního účinku doporučujeme užívat každé ráno na lačný žaludek, po předchozím protřepaní láhve 15 minut před snídaní. Základní denní dávka je 15 až 30 mlPhytoChi® dle váhy dospělého člověka (15 ml odpovídá 70 kg, při vyšší hmotnosti úměrně dávku zvyšte), u dětí 5 ml až 15 ml denně (v závislosti na skutečné váze dítěte). Pro snížení detoxikačních projevů užívejte postupně navyšující se dávky. Dospělý člověk vážící 70 kg první týden 5 ml, druhý týden 10 ml a třetí týden konečných 15 ml. Alergici, astmatici, osoby trpící lupénkou, exémy a jinými akutními problémy: 10 dní 1 ml, 10 dní 2 ml, 10 dní 3 ml, 10 dní 4 ml, 1. týden 5 ml, 2. týden 6 ml, 3. týden 7 ml…. každý týden zvyšovat po 1 ml až na konečných 15 ml.

Načatou láhev skladujeme v lednici.

Počáteční reakce

V počátku užívání mohou nastat u některých osob prvotní reakce na škodlivé látky uložené v organismu, které se vlivem bylin začnou uvolňovat a dále postupně odstraňovat z těla. Aktivizují se chronická nedoléčená ložiska, mohou se projevit příznaky starých nedoléčených potíží. Jde o pozitivní jev, který směřuje k likvidaci chronických ložisek a svědčí o účinnosti produktu. U zvláště citlivých osob, alergiků, astmatiků, psoriatiků apod., je vhodné začít s podáváním PhytoChi® postupným zvyšováním dávky během asi dvou až čtyř týdnů (uvedeno výše) až do dosažení celé denní dávky. Tento postup omezuje výskyt a intenzitu možných prvotních reakcí na minimum (podobně jako při aplikaci vakcíny u alergiků).

V počátku užívání též doporučujeme zvýšit přísun tekutin, aby se tyto nežádoucí látky snáze a lépe vyloučily z našeho organismu.

Dávkování lze individuálně upravovat, denní pravidelnost je však nezbytná!

Necítite sa dobre? Máte problémy s imunitou? Máte zdravotné problémy, obmedzuje Vás choroba v práci a v živote?

Objavte naše produkty

Odoberajte novinky, články a rady e-mailom

Povinný údaj
Odberom noviniek súhlasíte so zásadami ochrany osobných údajov

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu